keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Nyt saa sataa
Talo on nyt sateelta suojassa, peltikatto päällä ja ikkunat paikoillaan - hieno tunne 😁 Ovet puuttuvat vielä ja mietimme jotain väliaikaisratkaisua, kun lopullisia ovia ei viitsisi vielä laittaa paikoilleen kolhiintumaan. 

Kattona musta Ruukin Classic peltikatto, nyt lumen peitossa.

Vihdoinkin voin lopettaa koko syksyn kestäneen Forecan seuraamisen. Aamuisin ensimmäiseksi tarkastin, onko luvassa sadetta ja pitkin päivää seurasin säätilojen mahdollista muuttumista.  Meillä kävi käsittämätön onni, että kun muutamana päivänä satoi vettä, hirret olivat vielä tiiviissä paketeissaan suojassa. Ja sitten tulivatkin pakkaset ja satanut pakkaslumi oli helppo harjata pois. 


Terassi kaipaa vielä rimoitusta ja ulkopuolelle pensaita estämään suoraa näkyvyyttä tielle.


Kontion tehtaan rakennusmiehet lähtivät eilen tontilta kolmen viikon urakkansa jälkeen. Tekivät erittäin hyvää työtä, mitään valittamista ei löytynyt koko aikana 👍 Nyt on sitten meidän vuoromme jatkaa..

  
Talon nurkkalaudat ja kainalon paneelit on käsitelty autotallin lämmössä kertaalleen Valtti Pohjusteella ja Valtti Colorilla. Toinen kerros ja seinien käsittely jää keväälle.


Ihan ensimmäiseksi kolataan ja lapioidaan lumet lattioilta ulos 😏 Seuraavaksi sitten sisäkaton kimppuun: ilmansulkupaperi ja kerros ekovillaa kattoon, jotta saadaan talo ja talli tiiviiksi lämmitystä varten. Oviaukkojen tukkimisen jälkeen sitten lämmittimet sisään ja lattian valmistelu betonivalua varten voi alkaa. Näistä puuhista lisää myöhemmin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti