perjantai 30. kesÀkuuta 2017

Vauhtiviikot




Johan alkoivat hommat sujua vauhdilla kun Irmeli ja Tommi tulivat Markun avuksi lomallaan juhannusviikolla 😃 Samuli liittyi porukkaan loppuviikosta 😊 MinĂ€ sain toimia lĂ€hinnĂ€ seuranpito- ja työnjohtotehtĂ€vissĂ€ ja samalla parannella selkÀÀni hyvĂ€llĂ€ mielellĂ€. Tommi ja Irmeli ovat olleet apuna myös tĂ€llĂ€ viikolla iltaisin.

Aloitimme Markun kanssa keittiökaappien kokoamisen ja Irmeli hoiti homman loppuun kuin vanha tekijĂ€. Keittiö ei vielĂ€ oli ihan valmis, mutta jo nyt nĂ€yttÀÀ hyvĂ€ltĂ€.  Saatiin jÀÀkaappikin keittiöön ja nyt on kylmÀÀ juomista ja vĂ€lipalavalikoimakin laajeni.


Nuorten avulla tyhjensimme talon puutavarasta, levytavarasta ja sahausvĂ€lineistĂ€. Jatkossa sahaus ja maalaus tapahtuvat ulkona tai huonolla sÀÀllĂ€ autotallissa. SisĂ€llĂ€ yritetÀÀn vĂ€hitellen pÀÀstĂ€ eroon rakennuspölystĂ€. Kun olohuone tyhjeni rakennustavarasta, alkoi talossa nĂ€yttÀÀ enemmĂ€n siltĂ€, ettĂ€ tÀÀllĂ€ saatetaan pian asua 😁
 
Koska betonilattian valamisesta on jo 20 viikkoa, on lattia varmasti kuiva lattiapinnoitteiden laittoa varten. PÀÀtimme aloittaa pienimmĂ€n huoneen, eli vaatehuoneen lattiasta. Ensin miehet kuitenkin maalasivat huoneen paneelikaton toiseen kertaan ja Markku kiinnitti vielĂ€ kattolistat. On tuo minun mieheni taitava myös jiirikulmien tekemisessĂ€!  

Vinyylikorkin asennus sujui miehiltĂ€ vauhdikkaasti ja lattia nĂ€yttÀÀ oikein hyvĂ€ltĂ€. VielĂ€ kun Markku sai jalkalistat paikoilleen, oli ensimmĂ€inen huone ovea vaille valmis. Tai no, huoneesta puuttuivat vielĂ€ vaatekaapit, mutta eipĂ€ niidenkÀÀn kokoamisessa kauaa mennyt Tommilta ja IrmeliltĂ€. 

Kaappien sisustojen kokoaminen oli taas hitaampaa palapeliĂ€, johon minĂ€kin osallistuin Irmelin ja Samulin lisĂ€ksi. 

VielĂ€ pitkĂ€ pöytĂ€taso ompeluhommia varten ja ensimmĂ€inen huone on ihan kaikkia listoja myöten valmis! Ja se ovikin on nyt paikoillaan. Hieno tunne 😃 Aloitinkin tĂ€nÀÀn jo muuttamisen tuomalla muutaman laatikollisen talvivaatteita vaatehuoneeseen😁


Viikonloppuna miehet asensivat autotallin oven paikoilleen. Muutaman hetkenhÀn tuo vei, mutta nyt ovi toimii hienosti nappia painamalla.


Markku ja Tommi maalasivat toiseen kertaan myös eteisen, olohuoneen ja vierashuoneen katot. Ja nyt on myös molemmissa makuuhuoneissa vinyylikorkkilattia. Vain lattialistat puuttuvat.  

On noista nuorista vaan suunnaton apu ja korvasivat moninkertaisesti minun puuttuvan työpanokseni. EikĂ€ meillĂ€ Markun kanssa ole enÀÀ samanlaista energialatausta ja vauhtia kuin nuorilla, ei varsinkaan kymmenen kuukauden raksalla puurtamisen jĂ€lkeen.  

 NeljĂ€ viikkoa muuttoon 😅






Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti