sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Melkein...
Nämä viimeiset viikot ovat koetelleet kärsivällisyyttä. Lähes kaikki huoneet ovat melkein valmiita. Melkein.. puuttuu niitä kuuluisia listoja, laatoittaminen on vähän kesken, vielä vähän maalaushommia jne. 

Ei millään malttaisi odottaa, että kaikki olisi vihdoin valmista. Että keittiö ja olohuone olisivat täysin valmiita listoineen, että ovien listat olisi kiinnitetty. Että kodinhoitohuoneen laatoitus valmistuisi ja kalusteet saataisiin kaikki paikoilleen. Ja että pesuhuoneen seinät saisivat suojaavat lasit ja päästäisiin asentamaan amme paikoilleen..
Keittiö - melkein...

Mutta paljon on toki valmiina. Vinyylikorkkilattia on asennettu myös olohuoneeseen, samoin tapetti ja hyvältä näyttää 😊 Keittiön kaapit ja työtasot ovat paikoillaan pesualtaineen, WC:mme on oven asennusta vaille valmis, makuuhuoneet ja vaatehuone odottavat enää sitä ovilistojen kiinnittämistä. Pesuhuoneen, kodinhoitohuoneen ja eteisten lattiat on laatoitettu ja enää puuttuu vähän saumausta. Alkaa siis näyttää melkein valmiilta ja olisi jo kiva päästä sisustushommiin toden teolla.

Olohuoneen tapetti, done :) Helppoa, kun oli hyvä apuri :)
Enää viikko muuttoon ja muuttohommia on tehty jo parin-kolmen viikon ajan. Periaatteena on ollut, että joka päivä viedään tavaraa mukanamme talolle. Ja nuorten avustuksella on nyt sitten saatu lähes kaikki huonekalutkin jo uuteen kotiin. 
Ahkerat muuttomiehet, ja valmista syntyy :)
 
Kun on asunut isossa omakotitalossa 27 vuotta, on tavaraa kertynyt käsittämättömät määrät. Vintti ja autotalli ovat olleet oivia paikkoja, joihin on ollut hyvä säilöä ylimääräistä tavaraa, jota joku vielä saattaisi tarvita. No nyt sitten tavaraa on annettu pois ilmaiseksi tutuille, myyty kirpparilla, viety vaatekeräykseen jne. Ja tämä homma jatkuu vielä muuton jälkeenkin. Nyt on oivallinen tilanne karsia turhat tavarat ja melko hyvin on siinä asiassa edettykin.

Kahdeksan päivää..

2 kommenttia:

  1. Jee, joko teillä on tehty muuttotarkastus, vai miksikä sitä sanotaan? On varmaan mahtava tunne kun saa viedä huonekaluja omin käsin tehtyyn taloon :) En ole itse saanut blogia kirjoitettua pariin kuukauteen, meillä laatoitetaan nyt kylppärin seiniä että perässä tullaan, viikon päästä alkaa kesäloma niin toivon että saadaan sen aikana paljon tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kreetta :) Muuttotarkastus on torstaina ja toivon mukaan muuttolupa heltiää :) Pitäisi nimittäin muuttaa nykyisestätalosta viimeistään maanantaina.. Hieno tunne tosiaan saada huonekaluja sisään. Ja en tosiaan malta odottaa, että pääsisin laittamaan verhoja ikkunoihin ja mattoja lattiaan yms. Meillä on muuton jälkeenkin vielä paljon tehtävää, mm. sauna ja toinen wc, joten hommat jatkuvat.. Onnea ja jaksamista teille rakennushommiin, kun loppusuora alkaa teilläkin häämöttää :)

      Poista