perjantai 24. maaliskuuta 2017

Maalaushommia
Sähköhommat alkavat olla loppusuoralla. Nyt kun johdot on vedetty paikoilleen, voidaan paneloida katot. Eli jatkossa päästään tekemään töitä oikeassa järjestyksessä, ylhäältä alas, kuten vastaavakin neuvoi. Maalaan paneelit kertaalleen telineillä ja toiseen kertaan sitten katossa. Annetaan paneeleiden odottaa jonkin aikaa toista maalaamista, kutistuvat kuitenkin jonkin verran. Olohuoneen katto on jo melkein paneloitu, kiva kun välillä taas saa jotain näkyvää aikaiseksi. 

Aino on kääritty suojapahviin hetkeksi, kohta alkaa lämmittäminen. Paneelit on tuotu sisään odottamaan maalausta ja kattoon naulaamista.
Katon panelointi on alkanut. 


Olohuoneen takaseinä on nyt käsitelty paneelisuojalla valmiiksi ja päästiin laittamaan myös ikkunalistat paikoilleen. Kun siis olin ensin maalannut ne 😀 Kyllä huoneen ilme muuttui jälleen 😃Viime postukseni jälkeen jouduimme päästämään rakkaan Roni-koiramme Haki-veikan luokse koirien taivaaseen 💔 Sydänvaivoista pitkään kärsinyt koirulimme olisi toukokuussa täyttänyt jo 14 vuotta, joka on todella kunnioitettava ikä cavalierille. Pari päivää meni vähän sumussa, mutta toisaalta olemme huojentuneita, että Ronin ei enää tarvitse kärsiä. 

Väsynyt poika
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti