perjantai 3. helmikuuta 2017

Meillä on lattia!
Tätä on odotettu, eilen vihdoin valettiin lattia 😊  Miehet tulivat paikalle jo aamuseitsemältä ja hommat etenivät ripeästi. Ensin tehtiin lattia autotallirakennukseen. Valun kuivahdettua jonkin aikaa, autotallin, teknisen tilan ja varaston lattian pintaan sekoitettiin Neodur  HE2–kuivasirote. Sitä käytetään betonilattian pinnan lujuuden ja kulutuskestävyyden parantamiseen tiloissa, joissa lattiat joutuvat kovan rasituksen alle. Saatiin siis kerralla valmista ja kulutusta kestävää pintaa, jota ei tarvitse enää käsitellä muilla pinnoitteilla.


Talon lattia syntyi myös vauhdilla. Ei kyllä ole helppoa hommaa, mutta kun on taitavat tekijät, niin hommahan sujui. Talon lattiasta tullaan hiomaan betoniliima pois viikon päästä ja sitten vihdoin päästään väliseinien tekoon. 

Kun menimme rakennukselle tänä aamuna, olivat talo sekä autotalli täynnä kuumaa vesihöyryä. Avasimme ovet ja revimme suojamuovit seiniltä sekä peitimme lattiat muovilla estämään liian nopeaa kuivumista. Kuivasin samalla ikkunat ja onneksi hirret olivat pysyneet muovin takana kuivina. Markku kävi vielä vuokraamassa kuivurin, jotta saadaan pidettyä kosteus kurissa.  

Autotalliin pääsemme tekemään seiniä saman tien, eli huomenna puutavara-, ekovilla- ja kipsilevyostoksille.

PS. Keramiikkapajassa tekemäni kotitontut odottelevat kärsimättömästi pääsyä uudelle terassille tai puutarhaan, minkä paikan sitten omakseen omivatkaan😄


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti