torstai 13. lokakuuta 2016

Jännitys tiivistyy
Pari viikkoa on saatu Markun kanssa lepäillä raksahommista. Säät kun kylmenivät, jäi sokkelin raepinnoitteen tekeminen kevääseen. No, suunnittelua, asioiden hoitelua ja laskujen maksua toki riittää. Aivan kuin ajankulku olisi hidastunut, ensi viikko tuntuu aina vain olevan ikuisuuden päässä.


Tontilla on täytöt valmiina ja maantasaus ja tontin muokkaus melkein valmis. Koska tonttia piti korottaa, tulee tontin reunoille pengerrykset. Nihin on jo suunniteltu kivirinne, saatetaan aloitella jo syksyllä sen tekoa, jos aika ja säät sallivat. Aidan ja istutusten vuoro tulee joskus myöhemmin.


Tiistaina tulevat hirret tontille ja toivon mukaan talon rakentajatkin ehtivät tontille ensi viikolla. Säätila jännittää ja seuraan säätiedoituksia heti ensimmäiseksi aamuisin. Tänä aamuna Foreca pahus kertoi, että ensi viikolla saatetaan saada satunnaisia sateita. Toivottavasti Foreca on tälläkin kertaa väärässä. Tarkoitus on kuitenkin varautua mm. kasalla kevytpressuja. Lisäksi levitämme multaiselle maalle suodatinkangasta, jonka päälle sitten kakkosnelosia ja kuormauslavoja. Siihen on sitten hyvä laittaa hirret ja muut rakennustarvikkeet, ei rapa roisku.

1 kommentti: